Liebherr olie en smeermiddelen

Smeermiddelen zijn de eerste “levensbehoefte” van uw machine. Uit ervaring weten wij dat het gebruik van de juiste en kwalitatief hoogstaande oliën en smeermiddelen de basis vormen voor het langdurig en efficiënt draaien van motoren, pompen en machines. Dit wordt nog weleens onderschat. Wij beschikken over een compleet eigen assortiment Liebherr olie, smeermiddelen en koelvloeistof. In het assortiment zitten ook motorolie met een laag zwavelgehalte en de HVI hydrauliek-olie. De specificaties hiervan voldoen aan de toenemende emissie-eisen en de hogere werkdrukken. Deze oliën zijn, net als andere types, bij ons verkrijgbaar in Gistel
verpakkingen van 5 en 20 liter, maar ook in de grotere bulkverpakkingen tot 1000 liter. 

Van het Liebherr 9900 smeervet is aantoonbaar vastgesteld dat de drukvastheid hoger ligt dan bij andere  A-merken. Volgens de DIN 51350 norm is getest dat de belastbaarheid van het Liebherr vet twee tot driemaal hoger is als dat van andere kwaliteitsmerken. Door gebruik van Liebherr vet beperkt u slijtage in de draaikrans, pennen, bussen en kogellagers tot een minimum. U bespaart op termijn aanmerkelijk op de kosten voor het vervangen van deze componenten.  Liebherr 9900 vet is beschikbaar in verschillende verpakkingseenheden waaronder patronen van 400 gram, per 4 of 24 stuks of in emmers van 10, 25, 50 en 180 kg.

Olie.jpg

 De unieke kenmerken van het Liebherr 9900 universeel vet zijn:
1.       een veel hogere belastbaarheid dan andere merken (>6000N)
2.       goede hechting, behoud van viscositeit en waterbestendig
3.       optimale corrosiebescherming
4.       een soort vet voor uw hele machine
5.       geschikt voor automatische smeersystemen
6.       breed temperatuurbereik -25 C tot +150 C

 
 
Hydrauliekolie  HVI

De kwaliteit van de hydrauliekolie heeft veel invloed op het functioneren en beschermen van het systeem. Liebherr heeft hiervoor de ISO VG 46 olie ontwikkeld, waarmee alle nieuwe machines standaard worden afgeleverd door de fabriek. Van deze hydrauliekolie is vastgesteld dat deze op een aantal gebieden beter presteert dan die van andere merken, zoals verlies van viscositeit, stabiliteit tegen veroudering en bescherming tegen corrosie. Uiteraard informeren onze serviceadviseurs u graag over de toepassingen en voordelen voor uw machine.

liebherr-factory-supplies_img_600.jpg

De voordelen van de Hydrauliekolie HVI op een rij:
1.       hoge thermische belasting
2.       lange olieverversing interval door middel van olieanalyse
3.       leverbaar in 5 en 20 literverpakking, maar ook in 210 en 1000 liter
4.       hoogwaardige hydrauliekolie met groot temperatuurbereik
5.       zeer goede elastomeer verdraagzaamheid (slangen en afdichtingen)
6.       duidelijk verbeterde fijnbesturing en gereduceerde warmloopfase

© 2021 Hydrotec NV. Design by Webcomp - Rudi Vande Weghe.