Stroomgroepen / Generator 

Een stroomgenerator of stroomgroep kopen doe je bij HYDROTEC ! 

Of je nu een benzine of diesel generator zoekt? 

Ga bijvoorbeeld voor een geluidsgedempte inverter generator, ideaal voor diverse elektrische toestellen zoals computer, televisie, verlichting… Ontdek deze Europower generator en andere benzine generatoren

Van geluidsgedempte Europower stroomgroep tot watergekoelde diesel stroomgroep. 

Elk type stroomgroep of generator kan je kopen bij HYDROTEC
Door een stroomaggregaat te kopen, geniet u te allen tijde van voldoende stroom. Black-outs, stroompannes of onvoldoende netstroom zijn geen reden meer tot paniek. Herleid alle risico’s dus tot een absoluut minimum met een van de stroomgroepen van Hydrotec nv. 

Soorten stroomgeneratoren 

Wanneer u een stroomgenerator wilt kopen, heeft u bij ons de keuze uit 3 soorten. 

Bij een gebrek aan voldoende netstroom, een permanente stroomaggregaat is een volwaardig alternatief voor de productie van netstroom. Is er geen elektriciteitsnetwerk aanwezig, of is de stroomvoorziening ontoereikend? In welke situatie u zich ook bevindt, Met een vermogen van 2 tot 600 kVA vindt u ongetwijfeld de stroomgroep die het beste aan uw behoeften voldoet.
De permanente stroomaggregaten van europower helpen u meteen uit de nood.  

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Heeft u nood aan tijdelijke extra stroomvoorziening op uw werf of evenement? Met de stroomaggregaten van europower vallen uw machines, torenkranen of andere apparaten nooit stil. Zo blijft de workflow gegarandeerd. 

Met alle onheilspellende berichten in de media rond black-outs wilt u uiteraard het risico op schade door stroompanne beperken. Dankzij een noodgenerator hoeft u zich hierover alvast geen zorgen meer te maken. En voor de kostprijs hoeft u het ook niet te laten. De investering in een noodstroomaggregaat heeft u snel terug verdiend. Komt er toch een black-out, dan lijdt u geen productieverlies en kunt u uw klanten even snel en goed van dienst blijven! Nadat de noodstroomaggregaat geïnstalleerd is, volgt een omschakelkast de status van de netstroom nauwgezet op. Valt de netstroom uit, dan wordt de generator automatisch opgestart en wordt de stroom vanaf dat moment aangevoerd door de noodgenerator. Een stroompanne of black-out hoeft vanaf nu geen reden tot paniek meer te zijn! Black-outs of stroompannes behoren in vele sectoren tot de horrorscenario’s. Sluit alle risico’s uit met een noodstroomgenerator.  

Onze stroomgeneratoren hebben een vermogen van 2 tot 600 kVA (of kilovoltampère). Uiteraard moet uw stroomaggregaat ook onderhouden worden. Wanneer u uw draaiuren bereikt hebt, komen we langs voor een onderhoud.
Vragen? Contacteer ons gerust!

© 2021 Hydrotec NV. Design by Webcomp - Rudi Vande Weghe.